Učenci

Učenci - Petr Luňák | I15cajalco.com

...4-8 1. Košak Babuder, Milena 256377600 UČENCI URNIK NADOMEŠČANJ IZBIRNI PREDMETI URNIK ŠOLSKI ZVONEC NPZ NPZ - 6 ... Nadarjeni učenci | Osnovna šola Domžale ... .razred NPZ - 9.razred ŠOLSKI PREVOZI DEŽURSTVO IN VARSTVO STATUSI Izgubljeni predmeti ŠOLSKA SKUPNOST DEJAVNOSTI ŠOL. SKUP. ŠOLSKI PARLAMENT ZAPISNIKI ŠOL. SKUP. Termini interesnih dejavnosti SPLETNE UČILNICE PŠ Senožeti 1. razred 2. razred 3. razred Drage učenke, dragi učenci! Vstopamo v četrti teden učenja od doma. Po vaših odzivih sklepamo, da nam gre vedno bolje, kar nas veseli. S skupnimi močmi nam bo zagotovo uspelo. Prepi ... eAsistent ... . Po vaših odzivih sklepamo, da nam gre vedno bolje, kar nas veseli. S skupnimi močmi nam bo zagotovo uspelo. Prepiši ustrezno snov, reši naloge, svoje delo poslikaj in pošlji na mail svojemu učitelju matematike. Rok za oddajo naloge je nedelja, 12. 4. 2020. Spoštovani starši, dragi učenci, zaradi izrednih razmer smo morali od 23. marca 2020 uvesti pouk na daljavo. Za vas smo pripravili spletno stran šole z učnimi gradivi ter napotki za delo. Dobrodošli starši in učenci/-ke! N e pozabite, da so čudovite stvari, ... Spoštovani učenci, spoštovani starši! Še vedno skušamo vsem otrokom zagotoviti enake možnosti za izobraževanje na daljavo in omogočiti nemoten izobraževalni proces. Zato vas prosimo, da vsi učenci, ki nimajo računalnika za pouk na daljavo, sami ali preko sošolcev,... scratch.mit.edu Ob pregledu bodo imeli učenci osnovne krvne in urinske laboratorijske preiskave, skupinski preizkus sluha ter zdravstveno vzgojno predavanje, individualni pregled pri zdravnici. Deklice, ki se v 6.razredu niso cepile proti HPV-ju, imajo možnost za cepljenje še v 8. razredu (posvet o tem, pri osebni zdravnici s starši). S strani učiteljev sem dobil informacije, da nekateri učenci pri določenih predmetih ne sodelujejo oziroma se ne odzivajo na zadolžitve, ki jih v spletnih učilnicah objavljajo naši učitelji. Zavedati se morate, da je pouk na daljavo obvezen za vse učence, isto, kot če bi hodili v šolo. V primeru, da se bo nevključevanje posameznikov ... Učenci bodo ob prihodu v šolo s strani učiteljev seznanjeni z novimi pravili pri deljenju hrane in prehranjevanju. Vsi učenci od 1. do 3. razreda bodo s ponedeljkom, 18. 5. 2020, ponovno prijavljeni na vse obroke, kot so bili pred prekinitvijo. Učenci 9. razredov pa s ponedeljkom, 25. 5. 2020. Stran za otroke je namenjena predšolskim in osnovnošolskim otrokom. Na njej boste našli velik izbor brezplačnih učnih listov za vse razrede osnovne šole, matematične učne liste, besedilne naloge, igre ter programe za otroke, razvrščene po starostnih skupinah. Na njej se nahaja tudi veliko ohranjevalnikov zaslona, ozadij za namizje, nasvetov za učenje, šale,ljubezenski verzi in zelo ......

INFORMACE

AUTOR
Petr Luňák
DIMENZE
4,68 MB
NÁZEV SOUBORU
Učenci.pdf

POPIS

Humoristická kniha Petra Luňáka Učenci se hlásí k žánru univerzitního románu oblíbeného v anglosaských zemích, ale spíše ojedinělého v domácím kontextu. Autor v ní vědomě boří český literární komplex a satiricky se vyrovnává s jeho mindráky. Učenci jsou pokračováním románu Hrdinové (2014), napsaného společně s Markem Pečenkou, a obě knihy spojuje postava nyní už vysokoškolského pedagoga Richarda Míči s výraznými autobiografickými rysy. S velkou bravurou a ironií je v knize zobrazena zvláštní atmosféra raných 90. let, její rozpaky a naděje, oportunismus i ochota „učenců“ zaujmout i zcela nevědecký přístup k životu, když jde o kariéru nebo lásku.

Chcete si přečíst knihu?Učenci ve formátu pdf? Dobrá volba! Tuto knihu napsal autor Petr Luňák. Číst Učenci Online je teď tak snadné!

SOUVISEJÍCÍ KNIHY